Şehit Murat Erdem Anaokulu
KEYKUBAT MAHALLESİ GÜLVEREN SOKAK NO/3 MELİKGAZİ/KAYSERİ

VİZYON

Okul öncesi eğitimin evrensel amaçları çerçevesinde, güvenli ve sevgi dolu bir eğitim ortamında çocuklarımızın gelişimsel özelliklerini, gereksinimlerini ve bireysel farklılıklarını göz önüne alarak, kendi potansiyellerini gerçekleştirebilecekleri; geleceğin düşünen, sorgulayabilen, yaratıcı, üretken ve aydınlık yüzlerini yetiştirmektir.

MİSYON

Çağdaş eğitim ilke ve değerleri ışığında, okul öncesi eğitim alanında örnek uygulama modelleri oluşturmak; çocuk merkezli yaklaşımla, alanındaki yenilikleri eğitim ortamına taşımak; yaratıcı, özgüveni yüksek, eleştirel düşünme becerilerine, sorumluluk bilincine ve toplumsal değerlere sahip bireyler için ailelerin de katılımının sağlandığı gelişimsel eğitim programları geliştirmek ve uygulamaktır.

NORMAL

9.00-14.00

Kayseri il merkezine 10km uzaklıktadır.

KEYKUBAT MAHALLESİ GÜLVEREN SOKAK NO:3 MELİKGAZİ/KAYSERİ